zondag 28 oktober 2012

Verkleed naar school

Donderdagavond was er oudercontact voor onze kindjes. Ze hebben het allebei fantastisch gedaan! We kregen een extra mededeling: de kinderen mochten zich de dag nadien verkleden als ze wilden. Tias had in de klas iets met monstertjes gedaan en vond zijn koekiemonster niet griezelig genoeg. We hebben als argument gegeven dat het toch ook een monster is: koekieMONSTER. Luna wilde haar nagels lakken, dus Tias ook. Eerst enkel in blauw, maar als hij nog als een pompoen geschminkt wordt, kan er ook oranje bij.
Mijn halloweenkindjes:



Nog een paardentaartje


Twee weken na datum vierde Luna haar verjaardag samen met haar vriendinnetjes in het MIAT. Ze leerden er vilten en gingen met een zacht lapje naar huis. Uiteraard was er ook deze keer taart. Een echte meisjestaart.




Eindelijk af!

Tias zijn oranje broek is eindelijk af. Ik heb erop gesakkerd, maar heb ook veel bijgeleerd. Eigenlijk zou ik nu meteen een tweede broek moeten maken, zodat ik nog weet hoe het moet, maar ik wil ook om beurt werken: iets voor Luna, iets voor Tias, ... en tussendoor een paar kleine projectjes als cadeautjes. De T-shirt was al eerder af.