zondag 21 juni 2015

Creatieve cadeautjes

Hoewel het laatste berichtje alweer van meer dan twee maanden geleden dateert, heb ik niet stil gezeten. Ik heb een aantal uitgestelde zaken eindelijk aangepakt en nog een paar extra cadeautjes gemaakt.


Een logeerkussen voor de verjaardag van Tias zijn vriendinnetje ("Neen nama, mijn liefje!"). Het is eens iets anders dan speelgoed en ze was er blij mee. 




Ik had juf Eva al lang een zakdoekdoos beloofd met een overschotje van mijn flamingostof. Alles was al geknipt, maar het kwam er maar niet van om het af te werken. Ik heb er dan ook maar een gemaakt voor de pinguïnklas en op een onverwacht moment hebben de kindjes de cadeautjes afgegeven. 


Begin april heeft mijn mama de kindjes opgevangen, omdat ik een workshop wilde volgen samen met een vriendin. Ik heb haar beloofd dat ik nadien ook een tas zou maken voor haar tegen moederdag. En om eerlijk te zijn, ik vind haar tas mooier dan die van mij, maar bij haar had ik meer keuze uit stofjes, vandaar. Klein beetje jaloers :-/.


Onder het motto: "Het moeten niet altijd flamingo's zijn." Juf Eva was vorige week jarig en ze houdt ook van kersjes :-). 


Simon, Simon, Simon... Een veel te lang verhaal om hier uit de doeken te doen. Simon is een jongen uit mijn klas en ik heb ooit beloofd dat ik een taart zou bakken voor de klas naar zijn wensen. Hij koos voor een hamburger. :-) 
De taart zelf was biscuit gevuld met mascarpone, aardbeien en aardbeiencoulis. Het gedeelte dat de hamburger zelf voorstelde, was voorzien van een laagje chocolade.